06 – 11 25 47 41
info@brassicaolie.nl
Instagram
LinkedIn
Facebook
Brassica
Een kwestie van smaak
Assortiment
Supermarkt
Speciaalzaak/Horeca
Over Brassica
Koolzaadolie gezond
Koolzaadolie smaak
Koolzaadolie duurzaam
Recepten
Blog
FAQ
Contact
Recepten
Home
Recepten
Romige Champignonsaus
Gebruik het braadvocht van het vlees en voeg hier een scheutje Brassica aan toe. 250 g champignons 1 knoflookteentjes, fijngeperst…
Hollandse Mayonaise
250 ml Brassica Veelzijdig/Classic 2 eidooiers 1,5 el Hollandse mosterd 2 el witte wijn azijn of citroensap Peper en zout…
Remouladesaus
250 ml Hollandse Mayonaise 1 el Hollandse mosterd 1 el augurken, fijngehakt 1/2 el kappertjes, uitgelekt, gespoeld en fijngehakt 1…
Honing Mosterdsaus
2 el Hollandse Mayonaise 2 el Hollandse Mosterd 2 el honing 1/2 el witte wijn azijn gerookte paprikapoeder witte peper…
Komkommer-Dillesalsa
1/4 komkommer, in zeer kleine blokjes gesneden 1/2 rode ui, zeer fijngesneden Peper en zout 1 el witte wijnazijn 2…
Oud Hollandse Jus
2 el Brassica Bak & Braad of braadvocht 1 ui fijngesneden 1/2 el tomatenpuree 1/2 el Hollandse mosterd 100 ml…
1
…
6
7
8
×
×
Assortiment
Supermarkt
Speciaalzaak/Horeca
Over Brassica
Koolzaadolie gezond
Koolzaadolie smaak
Koolzaadolie duurzaam
Recepten
Blog
FAQ
Contact