Romige Champignonsaus

Gebruik het braadvocht van het vlees en voeg hier een scheutje Brassica aan toe. 250 g champignons 1 knoflookteentjes, fijngeperst…

Hollandse Mayonaise

250 ml Brassica Veelzijdig/Classic 2 eidooiers 1,5 el Hollandse mosterd 2 el witte wijn azijn of citroensap Peper en zout…

Remouladesaus

250 ml Hollandse Mayonaise 1 el Hollandse mosterd 1 el augurken, fijngehakt 1/2 el kappertjes, uitgelekt, gespoeld en fijngehakt 1…

Honing Mosterdsaus

2 el Hollandse Mayonaise 2 el Hollandse Mosterd 2 el honing 1/2 el witte wijn azijn gerookte paprikapoeder witte peper…

Komkommer-Dillesalsa

1/4 komkommer, in zeer kleine blokjes gesneden 1/2 rode ui, zeer fijngesneden Peper en zout 1 el witte wijnazijn 2…

Oud Hollandse Jus

2 el Brassica Bak & Braad of braadvocht 1 ui fijngesneden 1/2 el tomatenpuree 1/2 el Hollandse mosterd 100 ml…