06 – 11 25 47 41
info@brassicaolie.nl
Instagram
LinkedIn
Facebook
Brassica
Een kwestie van smaak
Assortiment
Supermarkt
Speciaalzaak/Horeca
Over Brassica
Koolzaadolie gezond
Koolzaadolie smaak
Koolzaadolie duurzaam
Recepten
Blog
FAQ
Contact
Recepten
Home
Recepten
Grootmoeders Gehaktballen
500 g rundergehakt (liefst van de slager) 1 ei 1/2 dl melk 3 beschuiten 1 el tomatenpuree Geraspte nootmuskaat Gemalen…
Hollandse Stoofgroenten
1 winterpeen 1 pastinaak 2 grote aardappels 1 bosje radijs 1 rode ui 1 bosje waterkers 5 takjes tijm 1…
Hollandse Viskoekjes met komkommer-dillesalsa
150 g kruimige aardappelen, geschild en in stukjes 200 g gare vis, bijvoorbeeld kabeljauw 1 ei 1 el melk 3-4…
Gebakken vis met remouladesaus
400 g verse witvisfilets (kabeljauw) 50 g bloem 2 eieren, losgeklopt 8 beschuiten, fijngemalen 2 el boter 2 el Brassica…
Worteltjes uit de oven
1 bos wortelen 2 el salie 2 el tijm Peper en zout uit de molen 3 el Brassica Bak &…
Geroosterde broccoli met champignons
450 g broccoli, gewassen en in roosjes gesneden 225 g oesterzwammen, schoongemaakt en gehalveerd 2 el Brassica Bak & Braad…
1
…
5
6
7
8
×
×
Assortiment
Supermarkt
Speciaalzaak/Horeca
Over Brassica
Koolzaadolie gezond
Koolzaadolie smaak
Koolzaadolie duurzaam
Recepten
Blog
FAQ
Contact