- 4 karbonades
- 1 ui
- 100 ml Brassica Bak & Braad
- zout en peper
- 1 kleine courgette
- 4 tomaten
- 4 maïskolven
- fijngehakte peterseliesalieblaadjes
Pel de ui en snij deze in ringen.
Leg de uiringen in een BBQ-schaal en overgiet deze met koolzaadolie.
Kruid het vlees met zout en peper en leg ze in de schaal met olie en de uien.
Kook ondertussen de maïskolven ca. 10 minuten voor zonder zout toe te voegen.
Snij de tomaten door de helft en de courgette in dunne plakken.
Besprenkel de tomaten, courgette en maïskolven met koolzaadolie en gril ze rondom ca. 8-10 minuten op het rooster.
Breng de groenten na het grillen op smaak met zout en peper en bestrooi de tomaten met peterselie.
Leg 1-2 saliebladeren op het vlees en gril het vlees 10-15 minuten met het deksel op de BBQ.