Ons voedsel bereiden we graag met een gezonde olie, zonder dat het ten koste gaat van de smaak van de groente en het vlees. Brassica koolzaadolie is van topkwaliteit door de koude én eerste persing uit de kern van de koolzaad. Met een hele milde, nootachtige smaak heel toegankelijk en puur voor heel veel verschillende toepassingen en recepten!
Onze drie productvariaties bieden voor ieder wat wils!
– Onze Brassica Warm & Koud / Classic is heel veelzijdig te gebruiken in zowel warme en koude gerechten als sauzen, dressings en om mee te koken te bakken en te braden.
Liever wokken, bakken, braden of frituren met hoge temperaturen?
– Dan is onze Brassica Bak & Braad heel geschikt.
– Onze Brassica Koken & Bakken / Culinair heeft een subtiele botersmaak door de toevoeging van een 100% plantaardig extract. Heerlijk om mee te roerbakken of om mee te garneren!
Neem ook eens een kijkje op onze receptenpagina voor nog meer inspiratie!
Brassica koolzaadolie. Een kwestie van smaak!